Diensten

CV & VERWARMINGSINSTALLATIES


Borgdorff Service en Onderhoud is een erkend installatiebedrijf voor de installatie en onderhoud van cv-ketels, centrale verwarming en warmwatervoorzieningen.


Een verwarmingsketel of CV installatie moet regelmatig worden nagekeken en bijgesteld. Een kleine afwijking is vaak al genoeg om uw rendement flink te verslechteren en dit is kostbaar. 


Preventief onderhoud is belangrijk om storingen te voorkomen, de levensduur van de toestellen te verlengen en veiligheid te garanderen. Wij adviseren mensen om de cv installatie jaarlijks na te laten kijken. Met een onderhoudscontract van Borgdorff bent u 24/7 verzekerd van verwarming en warmwater.

Borgdorff Service en Onderhoud verzorgt
CV werkzaamheden zoals:


  • Vervangen van cv ketels
  • Vervangen van oude installaties
  • Aanleg nieuwe cv ketels
  • Aanleg nieuwe installaties
  • Vervangen of plaatsen van radiator(en)
  • Onderhoud aan cv installaties
  • Verhelpen van storingen en lekkages
  • Aanleg vloerverwarming

GAS


Het aanleggen en onderhouden van gasleidingen is een klus voor een specialist. Heeft u twijfels over uw gasinstallatie of een te hoog gasverbruik? Het is mogelijk dat uw gasleidingen lek zijn. 


Het aanleggen en onderhouden van gasleidingen is een klus voor een specialist. Gas is nu eenmaal een makkelijk ontvlambaar product en de leidingen die door het huis lopen moeten 100% betrouwbaar zijn. Niet alleen de aansluitingen maar zeker ook de leidingen die door het huis lopen zijn erg belangrijk. De c.v. ketel waar het gas nodig is vormt meestal het eindpunt van de leiding, een goede en nauwkeurige aansluiting is daarom zeer belangrijk. 


Heeft u twijfels over uw gasinstallatie, of heeft u net een nieuwe woning?


Borgdorff werkt met de modernste apparatuur om te controleren of de installatie op een goede manier werkt, zo kunnen we meten of er koolmonoxide vrijkomt. Lucht toe- en afvoer moeten op een goede manier geregeld zijn. Tevens bestaat er de mogelijkheid om uw gasinstallatie op lekkages te laten controleren.

MERKEN EN PRODUCTEN